Cara Daftar Agen Dropship

Firstly, Terima kasih kerana berminat menjadi agen dropship kami. Secondly, kami nak ucap tahniah sebab anda telah mengambil langkah pertama untuk memulakan bisnes anda sendiri.

Untuk mendaftar sebagai Agen Dropship, buat masa sekarang tiada bayaran yang dikenakan. Ya, PERCUMA. Bukan itu saja, harga bagi agen dropship adalah lebih murah berbanding harga retail kami (harga di website).

So, hanya agen dropship ​diberikan keistimewaan membeli produk kami dengan harga yang rendah. Tujuan kami... supaya "UNTUNG SAMA UNTUNG". Dah bersedia? Adakah anda betul-betul berminat nak menjana side income dari rumah? 

Kalau dah bersedia... Sila ikut 4 langkah kat bawah:​

1. Daftar Akaun di nonaroguy.com terlebih dahulu. Sila layari link berikut:
    -----> http://nonaroguy.com/my-account/

Tahniah, anda telah berjaya mendaftar akaun ahli nonaroguy.com

2. Langkah seterusnya, SMS / Whatsapp / Call kami di 012 - 2536042. Gunakan Kod "Agen Dropship" atau beritahu kami yang anda berminat menjadi agen Dropship Kami. Sila berikan email yang anda gunakan ketika mendaftar kepada kami.

Kami minta maaf jika langkah kedua ini sedikit menyusahkan, tapi kami perlu aktifkan keahlian anda sebagai agen dropship secara manual untuk membolehkan anda membeli dengan harga agen. Harap tak menyusahkan ye.

So, itu saja.... Selepas kami aktifkan keahlian anda kepada agen Dropship, anda boleh membeli dengan harga rendah dari kami.

Cara untuk lihat harga agen (untuk agen dropship sahaja)​

1. Login ke akaun anda. Masukkan username dan password.

Contoh :
Email yang digunakan Untuk Mendaftar ialah abc@gmail.com
So, username anda ialah abc
Jangan masukkan email anda, nanti tak dapat login ke laman keahlian.

2. Kemudian, Klik pada menu Home... walla, anda akan dapat lihat harga baru. Harga baru diblurr untuk melindungi privasi agen dropship kami. Sila daftar sebagai agen dropship dahulu untuk dapatkan harga agen.